Varkenskotelet met maïssalsa

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de rodekool fijn. Pers de sinaasappels uit. Rasp de schil van 1 sinaasappel en meng samen met het sap door de rodekool. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten marineren.
  • 2 Laat de maïs uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snipper de peterselie en de munt.
  • 3 Fruit de maïs in 2 el zonnebloemolie. Meng hem met de groene kruiden, tomatenblokjes, ui en knoflook. Roer er 2 el zonnebloemolie en 2 el citroensap door.
  • 4 Kruid de varkenskoteletten met peper en zout en bak of gril ze aan beide kanten goudbruin in 4 el zonnebloemolie. Serveer ze met de maïssalsa en de rodekool.

Varkenskotelet met maïssalsa is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Maissalsa met tortillachips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Saucijsjes Met Maissalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Saucijsjes Met Maissalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van aardappels met amandel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept