Zoek
Panna cotta met gember
4
0 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
185 g room
250 ml melk
40 g suiker
150 g bittere chocolade
10 g gelatine (of 4 blaadjes)
gekonfijte gember (op siroop)
Bereiding
1
Week de gelatine in koud water.
2
Verwarm de room en de melk en laat er de suiker in smelten. Roer er de uitgeknepen gelatine door en laat die volledig oplossen. Meng goed.
3
Hak de chocolade en laat de stukjes oplossen in het melkroommengsel. Roer geregeld om, tot de chocolade gesmolten is.
4
Verdeel de panna cotta over glaasjes en laat enkele uren opstijven.
5
Snij wat gekonfijte gember fijn. Meng met wat van de siroop uit het potje.
6
Werk de glaasjes af met een lepeltje gehakte gember en serveer.
Panna cotta met gember is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept