Kipfilet met vijgenvulling

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de vijgen grof en meng ze met de madera. Laat 10 minuten trekken.
  • 2 Snij de kipfilets met een scherp mes in, zodat envelopjes ontstaan.
  • 3 Vul de kipfilets met de gehakte vijgen en steek ze dicht met een prikkertje. Kruid met peper en zout.
  • 4 Bak de kipfilets in een pan met hete olie aan beide kanten goudbruin. Draai het vuur iets lager en laat ze nog 6 à 8 minuten braden, tot het vlees gaar is.
  • 5 Doe ten slotte de boter en het paprikapoeder in de pan en overgiet er de kipfilets mee. Serveer meteen, met een frisse salade of couscous met worteltjes en rozijnen.

Kipfilet met vijgenvulling is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskarbonades met vijgenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept