Cordon bleu met emmental

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de plakjes ham doormidden. Leg op elk kalfslapje een plakje ham, een plakje emmental en enkele blaadjes spinazie. Vouw dicht en zet vast met een prikkertje. Laat 20 minuten rusten in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 3 Klop de eieren los met peper en zout. Haal de kalfslapjes eerst door ei en dan door paneermeel. Zet weer 5 minuten in de koelkast.
  • 4 Verhit in een pan wat boter + olie en bak de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin. Leg ze op een ovenplaat en zet nog 5 à 8 minuten (volgens de dikte) in de oven. Kruid met peper en zout.

Cordon bleu met emmental is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito Ultimo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Raclette met 4 smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketjes
Snack
Bekijk recept
Gegratineerde zeebaars met Emmental Grand Cru
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept