Papillot met zalm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de venkel in flinterdunne plakken (liefst met de mandoline).
  • 2 Leg 4 vellen aluminiumfolie open. Leg op elk wat venkel en besprenkel met olijfolie. Kruid de zalm met peper en zout en leg ’m op de venkel. Leg op de zalm een plakje citroen en 2 blaadjes basilicum.
  • 3 Vouw de aluminiumfolie toe en laat de pakketjes ongeveer 10 minuten garen op de barbecue.
  • 4 Hak intussen de olijven heel fijn en meng ze met een beetje olijfolie. Haal de pakketjes van de grill, open ze en lepel het mengsel bij de vis.

Papillot met zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept