Heek met stoofpotje van kikkererwten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de spinazie en laat uitlekken. Doe hetzelfde met de kikkererwten. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.
  • 2 Pel en hak de sjalotten en de knoflook. Fruit ze glazig in 2 el olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.
  • 3 Doe er de kikkererwten en tomaten bij en overgiet met de wijn. Laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kruid de vis met peper en zout en bak ’m in wat olijfolie: eerst 2 à 3 minuten op de velkant, dan 2 à 3 minuten op de andere kant. Serveer met het stoofpotje.

Heek met stoofpotje van kikkererwten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Heek met bietjes en peterseliekruim
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante heek met tomatensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heek met coulis van langoustines
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept