Varkenshaasje met rodekool, appels en granaatappelpitten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de rodekool: verwarm 1 el olijfolie in een pan. Fruit de ui en de selderboogjes. Voeg de rodekool, het veenbessensap, de azijn, de bruine suiker, de kruidnagels, het kruidenboeket, zout en peper toe. Dek af en laat 30 minuten pruttelen. Voeg de appels toe en laat mee pruttelen.
  • 2 Bestrijk het varkenshaasje met de mosterd, bestrooi met zout en peper. Verhit 1 el olijfolie in een pan. Bruin het varkenshaasje 3 minuten aan elke kant. Laat het 10 minuten verder garen op lage temperatuur. Dek de pan eventueel af.
  • 3 Snij het varkenshaasje in plakken. Verwijder het kruidenboeket uit de rodekool. Verdeel de rodekool en het vlees over de borden. Garneer met granaatappelpitjes en blaadjes bladpeterselie. Heerlijk met gekookte aardappels.

Varkenshaasje met rodekool, appels en granaatappelpitten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Yotam Ottolenghi's geroosterde aubergines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van komkommer met Griekse yoghurt
15 min
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept