Zoek
Vruchtencompote met gedroogde abrikozen en szechuanpeper
4
30 min
Libelle Lekker
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 jonagold-appels (geschild, ontpit en in blokjes)
3 durandeau-peren (geschild, ontpit en in blokjes)
1 el gember (gehakt)
citroenzeste (van 1 citroen)
citroensap (van 1 citroen)
2 el honing
4 abrikozen (gedroogde)
1 vanillestokje (van zaadjes ontdaan)
szechuanpeper (versgemalen)
Bereiding
1
Vul een steelpan met de appels, de peren, de gember, de zeste en het sap van de citroen, de honing, het vanillestokje en een snuifje peper.
2
Laat, afgedekt, 7 minuten zachtjes stoven. Verwijder het deksel en laat nog 3 minuten garen.
3
Laat even rusten. Serveer lauw of koel met mandjeskaas.
Vruchtencompote met gedroogde abrikozen en szechuanpeper is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Ganzenlever met gekonfijte vijgen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpoffertjes met kruidenroomkaas en five-spice beef
45 min-
Bekijk recept
Exotische vruchten in lekker sap met exotische sorbet
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden eendenborst met szechuanpeper, honing
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse ham met pittige vruchtencompote
1u50 min
Snack
Bekijk recept
Rijstdessert met vruchtencompote
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtencompote
30-60 min -
Bekijk recept
Mascarpone Met Citroen En Rode-vruchtencompote
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept