Spiesje van pens en appel met couscous

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek of snij rondjes uit de appel en uit het brood ter grootte van de plakjes pens. Prik op 8 houten spiesjes afwisselend plakjes pens, appel en brood.
  • 2 Meng de couscous goed met een scheutje olie. Overgiet dan met lichtgezouten kokend water (kijk voor de juiste hoeveelheid op de verpakking van de couscous). Dek af en laat wellen.
  • 3 Blancheer intussen de wortelen 1 minuut in kokend water. Meng ze met de rozijnen en de peterselie door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Bak de spiesjes rondom in boter. Serveer ze bij de couscous.

Spiesje van pens en appel met couscous is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept