Zoek
Minicakes met yoghurt en abrikozen
4
30 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g bloem
250 g suiker
3 eieren
1 zakje gedroogde gist
125 g boter (gesmolten)
125 g natuuryoghurt
1 blikje abrikozen op sap
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180° C. Doe de yoghurt in een kom. Voeg er de suiker en de eieren aan toe en meng tot het een luchtig beslag is.
2
Voeg er de bloem en de gist aan toe en daarna de gesmolten boter.
3
Vul papieren cakevormpjes voor twee derde met het beslag. Leg in elk vormpje een halve abrikoos.
4
Zet de cakejes 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
Minicakes met yoghurt en abrikozen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min -
Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Minicakes met perziken
35 min
Bekijk recept
Cupcake met citroenglazuur en cream-cheesetopping
30 min
Nagerecht
Bekijk recept