Zoek
Carpaccio van appel met geitenkaas
4
20 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 appels (grote)
1 rol geitenkaas
2 el honing
50 g walnoten
handvol veenbessen
poedersuiker
boter
Bereiding
1
Schil de appels en snij ze in flinterdunne plakjes (liefst met de mandoline).
2
Bak de plakjes kort op hoog vuur in wat boter. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Schik ze op de borden. Stoof ook de veenbessen even in boter.
3
Snij de geitenkaas in plakjes en leg ze op de appels. Verdeel er de noten en bessen over.
Carpaccio van appel met geitenkaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept