Schelvis met mosterdsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de schelvis 10 minuten. Breng de visbouillon en de witte wijn aan de kook met de sjalot. Laat inkoken tot een kwart en zeef de saus.
  • 2 Meng de mosterd door 2,5 dl room. Voeg het mengsel aan het ingekookte vocht toe en laat opkoken. Klop de eidooiers los in de rest van de room. Haal de pan van het vuur af en bind de saus met de eidooiers. Kruid met witte peper en zout.
  • 3 Giet de saus in een warme schaal. Leg de moten schelvis in de saus. Werk af met de takjes dille en partjes citroen. Lekker met aardappelpuree of versgebakken stokbrood!

Schelvis met mosterdsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept