Lamsspiesje met couscous

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 450 ml water koken.
  • 2 Meng het lamsgehakt met de ui, de knoflook, de peterselie, de munt, het korianderpoeder en het paprikapoeder. Breng op smaak met peper en zout. Rol er met vochtige handen balletjes van.
  • 3 Bak de balletjes rondom in boter en steek ze afwisselend met de olijven op een houten prikker.
  • 4 Meng ondertussen de couscous met 2 el olijfolie en overgiet hem met het kokend water. Dek af en laat 5 minuten zwellen.
  • 5 Roer de couscous los met een vork en meng hem met de peterselie, de munt en de abrikozen. Breng op smaak met peper en zout en serveer de couscous bij de spiesjes.

Lamsspiesje met couscous is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsspiesje met spruiten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept