Stoverij van hert met knolselder en bietjespuree

8
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braad de hertenragout aan in boter. Doe er het spek bij en laat even mee bakken. Blus met de wijn en de wildfond. Roer er de bessencompôte door.

Stoverij van hert met knolselder en bietjespuree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bietjespuree met pecorinokoekjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mooi Rood
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bietjes
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
haas royal
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept