Zoek
Stoverij van hert met knolselder en bietjespuree
8
0 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.5 kg hertenvlees (ragout)
250 g spekblokjes
1 knolselder
800 g rode bieten
250 g zilveruien (verse, schoongemaakt)
500 g gemengde bospaddenstoelen
boter
350 g bessencompote (veenbessen of bramen)
0.5 fles rode wijn
800 ml wildfond
olijfolie
handvol bladpeterselie (gesnipperd)
kruidenboeket (3 peterselietakjes, 1 takje tijm, 2 laurierblaadjes)
peper
zout
Bereiding
1
Braad de hertenragout aan in boter. Doe er het spek bij en laat even mee bakken. Blus met de wijn en de wildfond. Roer er de bessencompôte door.
Stoverij van hert met knolselder en bietjespuree is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Bietjespuree met pecorinokoekjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mooi Rood
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met bietjes
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
haas royal
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept