Zoek
Crostini met zeebarbeel en rode tapenade
8
15 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 sneetjes stokbrood
4 stuks zeebarbeel (filets)
150 g zongedroogde tomaten
kervel
50 g pijnboompitten (geroosterd)
olijfolie
1 teentje knoflook
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200° C.
Crostini met zeebarbeel en rode tapenade is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min
Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min
Snack
Bekijk recept