Zoek
Glühwein met kaneel
8
40 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 onbehandelde sinaasappels
6 kaneelstokjes
2 el rietsuiker
3 el vloeibare honing
3 flessen rode wijn
6 kruidnagels
6 stukjes steranijs
Bereiding
1
Spoel de sinaasappels en snij ze in dunne plakjes. Doe de wijn in een pan, samen met de sinaasappelplakjes, de suiker, de honing en de specerijen.
2
Verwarm de glühwein zachtjes, maar laat hem niet koken, want dan vervliegt alle alcohol. Laat alles een halfuurtje zachtjes trekken.
3
Verdeel de glühwein over bekertjes en serveer meteen.
Glühwein met kaneel is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept