Glühwein met kaneel

8
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de sinaasappels en snij ze in dunne plakjes. Doe de wijn in een pan, samen met de sinaasappelplakjes, de suiker, de honing en de specerijen.
  • 2 Verwarm de glühwein zachtjes, maar laat hem niet koken, want dan vervliegt alle alcohol. Laat alles een halfuurtje zachtjes trekken.
  • 3 Verdeel de glühwein over bekertjes en serveer meteen.

Glühwein met kaneel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept