Grissini omwikkeld met gerookte zalm

24
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in dunne reepjes. Hak de dille fijn. Rasp de citroenschil.
  • 2 Meng de roomkaas met de dille en de geraspte citroenschil. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bestrijk driekwart van de soepstengels met een beetje roomkaas. Wikkel er een reepje zalm omheen. Duw voorzichtig aan, maar let op dat de soepstengels niet breken.
  • 4 Serveer meteen, eventueel met een partje limoen.

Grissini omwikkeld met gerookte zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Camembert uit de oven met rozemarijn
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerminestrone
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus van groene linzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse meloensoep met ham-pestosoepstengels
80 min-
Bekijk recept