Spaghetti bolognese

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper 1 ui fijn. Snij de wortelen in plakjes. Pel en plet 2 teentjes knoflook.
  • 2 Laat het gehakt rul bakken in een beetje olie. Doe er de ui, de wortelen en de knoflook bij. Schep goed om.
  • 3 Voeg er de tomatenblokjes, de bouillon en de oregano aan toe. Dek af en laat 15 minuten sudderen tegen de kook aan, of tot de wortelen beetgaar zijn.
  • 4 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af.
  • 5 Breng de gehaktsaus op smaak met peper en zout. Vermeng meteen met de pasta. Serveer met de kaas in een kommetje apart.

Spaghetti bolognese is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept