Wienerschnitzel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de lapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze goed plat met een houten hamertje of plankje.
  • 2 Klop het ei los met de olie, peper en zout. Haal de vleeslapjes achtereenvolgens door het ei en het paneermeel.
  • 3 Bak ze 2 tot 4 minuten aan elke kant in een koekenpan, in de geklaarde boter.
  • 4 Prak de hardgekookte eieren met een vork. Hak de blaadjes van een paar takjes peterselie. Snij de olijven in stukjes.
  • 5 Leg op elke schnitzel een plakje citroen, stukjes olijf en een ansjovisrolletje. Werk af met het geprakte ei en de peterselie.

Wienerschnitzel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept