Krabkoekjes met mihoen

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hou 30 g ervan apart, breng de rest op smaak met peper, zout, sesamolie en de sesamzaadjes.
  • 2 Snij de selder in dunne boogjes. Pel en pers de knoflook. Vermeng de selder met de knoflook, de bloem, de gember en het krabvlees.
  • 3 Snij de apart gehouden mihoen fijn. Klop de eieren los en roer ze erdoor. Schep het mengsel bij de krab.
  • 4 Verhit olie in de pan, schep er enkele hoopjes van het mengsel in en druk ze wat plat. Bak ze goudbruin en hou ze warm. Ga zo verder tot alle koekjes gebakken zijn.

Krabkoekjes met mihoen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalen-krabkoekjes
20 min
Bekijk recept
Krabkoekjes
30 min Snack
Bekijk recept
Thaise Krabkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalen-krabkoekjes
10-20 min -
Bekijk recept