Zeeduivel met spek en tripelbier

8
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de vis uit de pan. Giet het tripelbier, de rijstazijn en de visbouillon in de pan. Laat tot 1/4 inkoken. Doe de vis in een ovenschaal en laat nog 10 minuten verder garen in de voorverwarmde oven.

Zeeduivel met spek en tripelbier is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoen met Tripelbier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden fazant met gestoofd witloof en tripelbier
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met tripelbier
0 min
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept