Chocoladetaart met gember

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de koekjes in een blender. Smelt de chocolade samen met de boter en doe dit bij de koekjesmix. Voeg er de gemberblokjes aan toe. Roer alles goed om en stort de mix in een met plasticfolie beklede springvorm. Druk de bodem goed aan.
  • 2 Verwarm de room en laat er 400 g chocolade in smelten. Voeg er het gembersap aan toe en laat afkoelen. Giet het mengsel dan op de taartbodem en zet minstens 12 uur afgedekt in de koelkast.
  • 3 Snij voorzichtig een stukje taart af met een warm, droog mes. Serveer met een bolletje vanille-ijs en eventueel wat blokjes zoete gember.

Chocoladetaart met gember is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept