Crumble met linzen en kastanjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de linzen weken volgens de aanwijzingen op de verpakking, en daarna goed uitlekken.
  • 2 Hak de kastanjes. Meng ze met de linzen. Verwarm de oven op 200° C.
  • 3 Maak de groenten schoon. Snij ze in plakjes en meng ze met de linzen. Kruid met peper en zout. Doe ze in een beboterde ovenschaal. Overgiet met de melk en verdeel er de boter over. Dek af en zet 30 minuten in de oven.
  • 4 Rooster en verkruimel het brood voor de crumble. Hak de zonnebloempitten en noten. Rasp de kaas. Meng alles door elkaar.
  • 5 Haal de groenten uit de oven en verdeel er de pesto over. Bestrooi met de crumble en laat kleuren onder de grill. Lekker gewoon zo, of met een stukje vlees of vis erbij.

Crumble met linzen en kastanjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept