Fazant met pompoencrème en zilveruitjes

8
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de druivenblaadjes en versnij de fazanten. Verwarm het braadvocht in een pan, glaceer met wat sojasaus en fijngesnipperde lente-uitjes. Doe er het kruidentuiltje en 1 dl water bij. Laat inkoken tot het vocht verdampt is en zeef de jus.
  • 2 Snij de koolbladeren in reepjes en blancheer ze 2 minuten in water, laat schrikken in ijskoud water. Stoof ze aan in een eetlepel boter. Kruid met peper en zout en zet apart. Stoof de (gepelde) zilveruitjes kort aan in boter en kruid met peper en zout.

Fazant met pompoencrème en zilveruitjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept