Kalfslapje met savooipuree en kalfsjus

8
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de savooikool en blancheer enkele minuten in gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Schil de aardappelen, kook ze gaar en giet af. Pureer ze en vermeng ze met de kool en de boter. Kruid met peper en zout.
  • 2 Warm de kalfsfond op. Voeg 4 el rode wijnazijn toe en de gebakken spekblokjes. Laat nog enkele minuten verder inkoken tot een jus.

Kalfslapje met savooipuree en kalfsjus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
medaillon van zeeduivel met kalfsjus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw (Gepocheerde) Met Linzen En Kalfsjus Met Mosterd
30-60 min -
Bekijk recept

Kalfslapje met room van groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met salie, ham en mozzarella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept