Zoek
Pizza met tomaat en geitenkaas
4
30 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 pizzabodems (kant-en-klaar)
200 g zongedroogde tomaten
16 zwarte olijven
250 g champignons
200 g geitenkaas
250 ml tomatenpassata
olie (pikante)
1 kl oregano
1 kl tijm
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 225° C. Steek 16 rondjes (van 10 cm diameter) uit het pizzadeeg. Leg ze op een bakplaat met bakpapier.
2
Snij de champignons in plakjes. Snij de tomaatjes in kleine stukjes.
3
Breng de passata op smaak met oregano, tijm, peper en zout. Verdeel de saus over de pizzabodempjes.
4
Verdeel er de tomaatjes en de champignons over. Schep op elke pizza een koffielepeltje geitenkaas en duw er een olijf in.
5
Bak de pizza’s 12 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met een druppeltje pikante olie.
Pizza met tomaat en geitenkaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy aardappelplaatpizza
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept