Parmezaan quiche

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en leg ze in stervormpjes, verwijder het overschot aan deeg.
  • 2 Klop in een kom de Crema di Parmigiano Reggiano met de melk en eieren los. Voeg ook de Parmesan dipperkruiden toe.
  • 3 Maak kleine roosjes van de broccoli en bloemkool en kook ze binnen 4 minuten beetgaar. Verdeel ze daarna over de stervormpjes.
  • 4 Giet het quichemengsel in stervormpjes en bak de quiches 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C tot ze goudbruin zijn. Serveer met wat gebrande pijnboompitten.

Parmezaan quiche is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept