3 Laat de boter smelten. Meng pistachepoeder, poedersuiker en amandelpoeder. Klop de eieren los.
4 Pocheer de peerstukjes 10 minuten in suikerwater met een gehalveerd vanillestokje. Haal ze uit het suikerwater en laat afkoelen.
5 Meng voor de marshmallow de melk en 10 cl van het perenkookvocht in de kom van de keukenrobot en zet deze in de diepvriezer. Laat ijskoud worden, maar niet bevriezen. Week de gelatine in koud water, knijp de blaadjes uit en smelt ze vervolgens in 20 cl lauw perenkookvocht. Zet de keukenrobot op de hoogste stand en klop de ijskoude vloeistof op. Voeg er de gesmolten, lauwe gelatine beetje bij beetje aan toe terwijl de keukenrobot verder klopt. Giet onmiddellijk in een ijskoude kom en laat opstijven in de koelkast. Snij in blokjes.
Pistachekoek met marshmallow en peer is een recept van Libelle Lekker