Varkensmedaillons met mosterd

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Snij het vlees in 4 dikke, gelijke plakken. Snij de korst van het brood, verkruimel het en vermeng het met de dragon.
  • 3 Kruid het vlees met peper en zout. Bak het aan beide kanten kort aan in boter of olie.
  • 4 Leg de medaillons in een ovenschaal. Bestrijk ze met de mosterd en strooi er het broodkruim-dragonmengsel op. Druk licht aan. Besprenkel met wat olie of gesmolten boter.
  • 5 Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 6 Hou het vlees warm onder aluminiumfolie en blus de braadschotel met de bouillon. Schraap de aanbaksels los.
  • 7 Schenk de saus door een zeef in een pannetje. Laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe. Kruid bij met peper en zout. Laat 1 minuut inkoken.
  • 8 Lepel de hete saus bij het vlees en dien op.

Varkensmedaillons met mosterd is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons met appels en pastinaakpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept