Cannelloni met kipgehakt en selder

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de selderstengels in boogjes. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.
  • 2 Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken, snij ze in stukjes. Hou de olie bij.
  • 3 Laat het kipgehakt bakken in de tomatenolie met nog een likje olijfolie erbij.
  • 4 Vermeng het kipgehakt met de selder en de tomaatjes.
  • 5 Schep op elk pastavel een flinke eetlepel van het mengsel. Rol zo goed mogelijk op. Leg de cannelloni in de ingevette ovenschaal.
  • 6 Breng de tomato fritto met de melk tot tegen de kook aan. Kruid de saus eventueel bij met peper en zout. Lepel ze over de gevulde pasta.
  • 7 Dek af met aluminiumfolie. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Cannelloni met kipgehakt en selder is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept