Zoek
Cannelloni met kipgehakt en selder
4
35 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 lasagnevellen (verse)
400 g kipgehakt
4 stengels witte selder
4 zongedroogde tomaat (in olie)
350 g vloeibare tomatenpuree (tomato frito)
2 el melk
olijfolie
Bereiding
1
Snij de selderstengels in boogjes. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.
2
Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken, snij ze in stukjes. Hou de olie bij.
3
Laat het kipgehakt bakken in de tomatenolie met nog een likje olijfolie erbij.
4
Vermeng het kipgehakt met de selder en de tomaatjes.
5
Schep op elk pastavel een flinke eetlepel van het mengsel. Rol zo goed mogelijk op. Leg de cannelloni in de ingevette ovenschaal.
6
Breng de tomato fritto met de melk tot tegen de kook aan. Kruid de saus eventueel bij met peper en zout. Lepel ze over de gevulde pasta.
7
Dek af met aluminiumfolie. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Cannelloni met kipgehakt en selder is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min
Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min
Snack
Bekijk recept
Cannelloni met wintergroenten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept