Pappardelle met gehaktballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot fijn. Hak de peterselie.
  • 2 Stoof de sjalot aan in een likje olijfolie. Laat afkoelen.
  • 3 Vermeng het gehakt met de eieren, het paneermeel en de sjalot. Voeg er de gepelde en geperste knoflook en de helft van de peterselie aan toe. Kruid bij met peper en zout.
  • 4 Rol nootgrote balletjes en bak ze in een beetje olijfolie rondom bruin. Blus met de gevogeltebouillon. Laat 3 minuten garen onder deksel.
  • 5 Schenk er de room bij. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog 1 minuut zachtjes doorkoken.
  • 6 Kook de pappardelle beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze met de saus en de gehaktballetjes.
  • 7 Werk af met de rest van de gehakte peterselie. Serveer meteen.

Pappardelle met gehaktballetjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pappardelle met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept