Bruschetta tapenade

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de kappertjes 5 minuten in water om te ontzouten. Pel de knoflook. Snij de ansjovis in stukjes. Halveer de olijven. Laat de kappertjes uitlekken.
  • 2 Doe de olijven kappertjes, ansjovis en knoflook in de blender. Voeg er olijfolie aan toe tot het een smeuïge pasta is. Kruid met peper uit de molen.

Bruschetta tapenade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept