1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Snij de olijven in ringen. Snij de gepelde en ontpitte tomaten, de aubergine en de courgette in blokjes. Snipper de sjalot en de chilipeper. Snij de mozzarella in plakjes. Snij de dikke delen van de vis in plakjes.
2 Kook de lasagnevellen 4 minuten in gezouten water. Leg ze tot gebruik in koud water( zo scheuren ze niet).
3 Fruit de sjalot in olijfolie. Doe er de overige groenten bij en roerbak even.
4 Blus met de witte wijn. Roer er de tomatenpuree en de groentebouillon door. Breng op smaak met tijm, peper en zout. Laat zachtjes garen.
5 Beboter een ovenschotel. Leg er 1/3 van de lasagnevellen in, en daarop 1/3 van de vis .
6 Kruid met peper en zout. Lepel er 1/3 van de groenten over. Herhaal dit drie keer.
7 Eindig met een laagje mozzarella en zet 30 minuten in de op 190 °C voorverwarmde oven.