1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.
2 Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen.
3 Voeg er dan al roerend de melk aan toe en laat indikken.
4 Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en ( heel weinig ) zout.
5 Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.
6 Giet er kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven.
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)