Griet met spinazie

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.
  • 2 Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen. 
  • 3 Voeg er dan al roerend de melk aan toe en laat indikken.
  • 4 Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en ( heel weinig ) zout.
  • 5 Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.
  • 6 Giet er kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven.

Griet met spinazie is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept