Gelei van aalbessen en stekelbessen

30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de rode aalbessen. Stoof ze onder deksel op een zacht vuurtje tot ze barsten. Wrijf ze met een pollepel door een fijne puntzeef zodat het sap overblijft.
  • 2 Spoel de stekelbessen en kneus ze in een pan met een pureestamper.
  • 3 Doe er het aalbessensap bij en laat zachtjes opkoken. Voeg er de geleisuiker al roerend aan toe. Laat 3 minuten pruttelen.
  • 4 Spoel de confituurpotjes met heet water. Verdeel de marmelade over de potjes en sluit goed af.

Gelei van aalbessen en stekelbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chutney van Stekelbessen
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koolvis met kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
75 min Nagerecht
Bekijk recept
Soepje van vers fruit met Wortegemsen
0 min Nagerecht
Bekijk recept

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept