Gnocchi met varkenshaas, shiitake en marsala

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalotjes en de knoflook. Borstel de shiitake schoon. 
  • 2 Schroei het vlees dicht in boter. Kruid met peper en zout. Laat nog 8 minuten verder garen met het deksel op de pan. Haal het vlees uit de pan, laat rusten onder aluminiumfolie en snijd in plakken. 
  • 3 Fruit de sjalotjes en de knoflook in dezelfde pan met een beetje extra boter. Voeg de schoongemaakte shiitake, de tijm  en de spinazie toe. Roerbak en blus met de marsala. Voeg de room toe en kruid met peper en zout. 
  • 4 Laat even inkoken en leg het vlees terug in de saus. Kook de gnocchi gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  • 5 Giet in een zeef en spoel met vers water. Serveer de gnocchi met het varkensvlees en de saus.  

Gnocchi met varkenshaas, shiitake en marsala is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept