Crème brûlée van geitenkaas

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Snij de vijgen in plakjes. 
  • 2 Breng de room aan de kook en roer met de verse geitenkaas tot een smeuïge massa.
  • 3 Doe de eidooiers, het vanillemerg en wat peper met de melk in een diepe kom en meng goed. Voeg dit mengsel toe aan de room met de geitenkaas en roer au bain-marie tot een gladde massa.
  • 4 Giet het kaasmengsel in vuurvaste schaaltjes. Verdeel de vijgen over de schaaltjes en bestrooi met rietsuiker. Zet 2 minuten onder de voorverwarmde grill of karamelliseer de suiker met een crèmebrûléebrander.

Crème brûlée van geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept