Stevige bolognesesaus

4
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Snij de wortelen in blokjes. 
  • 2 Bak het spek in wat olijfolie in een ruime pan.
  • 3 Voeg er de uisnippers aan toe en bak ze glazig. Doe er de worteltjes bij en stoof ze 5 minuten mee.
  • 4 Voeg er dan het rundergehakt aan toe en bak het rul.
  • 5 Blus de pan met de wijn. Voeg er dan de tomatensaus aan toe. Laat nog een halfuur pruttelen op een zacht vuur. Kruid eventueel met peper en zout.

Stevige bolognesesaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met bolognesesaus en maïs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige courgettechutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept