Zoek
Stevige bolognesesaus
4
120 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g spek, zonder zwoerd
400 g rundergehakt
150 g wortelen
1 tomatensaus
1 glas rode wijn
olijfolie
1 ui
peper
zout
Bereiding
1
Snipper de ui. Snij de wortelen in blokjes.
2
Bak het spek in wat olijfolie in een ruime pan.
3
Voeg er de uisnippers aan toe en bak ze glazig. Doe er de worteltjes bij en stoof ze 5 minuten mee.
4
Voeg er dan het rundergehakt aan toe en bak het rul.
5
Blus de pan met de wijn. Voeg er dan de tomatensaus aan toe. Laat nog een halfuur pruttelen op een zacht vuur. Kruid eventueel met peper en zout.
Stevige bolognesesaus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti bolognese
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met bolognesesaus en maïs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognesesaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige courgettechutney
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept