2 Laat de blaadjes gelatine weken in ijskoud water. Klop de eidooiers, de suiker, het citroensap en de witte wijn boven een warmwaterbad tot een schuimige crème. Voeg er de uitgeknepen blaadjes gelatine al roerend aan toe. Lepel de verse kaas en de geraspte sinaasappelschil door het mengsel. Laat 1 uur afkoelen. Roer nu en dan. Klop de room stijf en spatel hem door het mengsel.
3 Bekleed een springvorm van 24 cm doorsnede met bakpapier. Leg het vel kruimeldeeg in de springvorm. Zet 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.
4 Spoel de druiven en dep ze droog. Stort de helft van de crème in de taartvorm. Schik daarop twee derde van de druiven. Stort daarover de resterende crème. Laat de taart 3 uur afkoelen in de koelkast.
5 Verwijder de springvorm. Schik de resterende druiven op de kaastaart en bestrooi met poedersuiker. Werk af met takjes munt. Serveer de kaastaart in zijn geheel en verdeel in stukken aan tafel.