Zoek
Kalfslapjes met citroen-marsalasaus
4
30 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kalfslappen
1.5 dl marsala
50 g boter
bloem
2 citroen
2 el peterselie
peper
zout
Bereiding
1
Rasp de schil van 1 citroen. Pers het sap uit van de geschilde citroen. Snij de andere citroen in 4 partjes. Hak de peterselie fijn.
2
Sla de kalfslapjes plat zodat ze mals blijven tijdens het bakken. Wentel ze door de bloem.
3
Verwarm de boter in een pan tot ze schuimt en bak de kalfslapjes aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en hou ze warm.
4
Doe de marsala, het citroensap en de -schil in de pan. Schraap de aanbaksels los en laat de saus even inkoken. Strooi er de peterselie bij.
5
Serveer het vlees en de saus met gebakken aardappeltjes en een partje citroen.
Kalfslapjes met citroen-marsalasaus is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met marsalasaus
40 min, wachten 30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenborstfilet met marsalasaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept