Zoek
Gebakken vijgen met marsala
4
15 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 verse vijgen
kaas (naar keuze)
2 el marsala
60 g boter
50 g rietsuiker
Bereiding
1
Snij de vijgen doormidden. Verwarm de oven voor op 180° C.
2
Smelt de boter en meng ze met de suiker. Doe dit mengsel in een ovenschaal.
3
Leg de vijgen in de schaal, met de snijkant in de boter. Besprenkel met de marsala.
4
Bak de vijgen 10 minuten in de oven en serveer met een schoteltje kaas naar keuze.
Gebakken vijgen met marsala is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kip korma
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept