Limoencrème

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng met je handen in een kom de geraspte limoenschil met de suiker.
  • 2 Klop, in een sauspan, het limoensap, de eieren, de eidooier en de limoensuiker goed los. Voeg er de boter aan toe en zet de sauspan op een zacht vuurtje. Klop het mengsel flink door, tot net onder het kookpunt. Haal de sauspan onmiddellijk van het vuur. Zeef het mengsel door een fijne puntzeef in een kom.
  • 3 Bedek het mengsel met plasticfolie en laat afkoelen. Zet de limoencrème daarna minstens 2 uur in de koelkast.
  • 4 Verdeel de limoencrème over bordjes en werk af met plakjes limoen en takjes munt.

Limoencrème is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtaartje Met Limoencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koekjestoren met vruchten en limoencrème
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekonfijte Abrikozen Met Granite Van Abrikoos
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Zalmtaartje Met Limoencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koekjestoren met vruchten en limoencrème
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekonfijte Abrikozen Met Granite Van Abrikoos
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept