1 Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes.
2 Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
3 Kook de aardappelen 5 minuten beetgaar in gezouten water.
4 Blancheer de tuinbonen 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water. Snij met een puntig mesje het fijne vliesje open en druk er de bonen uit.
5 Vermeng de lauwe aardappelen met de macaroni en de tuinbonen. Schep er de dressing door.
6 Kruip de kip met peper en zout. Wentel ze eerst door bloem, dan door losgeklopt ei en parmezaan. Bak ze 4 tot 5 minuten aan elke kant in maïsolie, op een matig vuur.
7 Verdeel de sla over de borden. Schep er de bonensalade op. Snij de warme kip in stukken en leg ze erbij.
Pasta-groentesalade met gepaneerde kip is een recept van Libelle Lekker