Pasta-groentesalade met gepaneerde kip

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni beetgaar in gezouten water. Laat afkoelen. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. 
  • 2 Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout.
  • 3 Kook de aardappelen 5 minuten beetgaar in gezouten water.
  • 4 Blancheer de tuinbonen 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water. Snij met een puntig mesje het fijne vliesje open en druk er de bonen uit.
  • 5 Vermeng de lauwe aardappelen met de macaroni en de tuinbonen. Schep er de dressing door.
  • 6 Kruip de kip met peper en zout. Wentel ze eerst door bloem, dan door losgeklopt ei en parmezaan. Bak ze 4 tot 5 minuten aan elke kant in maïsolie, op een matig vuur.
  • 7 Verdeel de sla over de borden. Schep er de bonensalade op. Snij de warme kip in stukken en leg ze erbij.

Pasta-groentesalade met gepaneerde kip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept