Saltimbocca alla romana met bonensalade

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui fijn. Snij de bieslook fijn. Sla het vlees heel plat met een vleeshamer.
  • 2 Leg op elk lapje vlees 4 blaadjes salie en een plakje ham. Kruid met peper, rol op en steek vast met een houten prikker.
  • 3 Stoof voor de bonensalade het uitje aan in wat olijfolie. Voeg er de bonen aan toe mét de jus uit het blik, doe er de honing bij en een scheutje marsala. Laat ongeveer een kwartier indikken op een zacht vuurtje. Breng op smaak met peper en zout en roer er de bieslook door.
  • 4 Verhit wat olijfolie in een pan en bak er de rolletjes vlees in aan. Zorg ervoor dat ze aan alle kanten mooi bruin zijn.
  • 5 Overgiet met de wijn en laat nog 10 minuten zacht sudderen.
  • 6 Serveer onmiddellijk met de warme bonensalade.

Saltimbocca alla romana met bonensalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept