Zoek
Kersen op rode wijn met milkshake
4
30 min
Libelle Lekker
Nagerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
500 g kersen (ontpit)
1 sinaasappelschil
1 citroenschil
75 g suiker
0.5 vanillestokje
100 g boter
1 bol vanille-ijs
2 dl room
scheut kirsch
1 dl rode wijn
zwarte peper
Bereiding
1
Ontpit de kersen. Rasp de schil van de citroen en sinaasappel.
2
Breng de kersen met de boter, suiker, rode wijn en het vanillestokje aan de kook. Laat 10 minuten garen op een zacht vuurtje, en laat afkoelen.
3
Doe de room, het vanille-ijs en een scheutje kirsch in een maatbeker en mix goed schuimig.
4
Verdeel de kersen over glaasjes. Giet er een beetje milkshake over en werk af met wat versgemalen zwarte peper en zeste van sinaasappel en citroen.
Kersen op rode wijn met milkshake is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Peermilkshake
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Supershake met kokos en aardbeien
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Milkshake
- 10 min-
Bekijk recept
Milkshake appel
Nagerecht
Bekijk recept
Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min
Nagerecht
Bekijk recept