Griekse aardappelen

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de kaas. Kook de aardappelen in de schil. Rooster de pijnboompitten. Ontpit en hak de olijven fijn. Hak de oregano fijn. 
  • 2 Leg de aardappelen op het werkvlak en snij er een flink kapje af. Hol ze een beetje uit en doe het kruim in een kom. Prak het kruim met de boter, en kruid met peper en zout.
  • 3 Doe de feta, pijnboompitten, olijven en oregano erbij en meng goed.
  • 4 Schep het mengsel weer in de aardappelen en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze op de barbecue tot ze weer goed warm zijn en de kaas gesmolten is. 

Griekse aardappelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept