Gazpacho met basilicum

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten, paprika in stukjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Snipper de chilipeper. Verkruimel het witbrood. 
  • 2 Doe alle ingrediënten voor het soepje in een blender en mix goed fijn. Breng op smaak met peper en zout en zet vervolgens een paar uur in de koelkast.
  • 3 Verdeel de soep over glaasjes en werk af met een paar blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Gazpacho met basilicum is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept