Zoek
Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g kalfslappen
1 kg bloemig kokende aardappel
100 g Fourme d'Ambert
3 dl room
0.5 bosje bladpeterselie
nootmuskaat
peper
zout
Bereiding
1
Kook de aardappelen gaar in gezouten water en hak de bladpeterselie fijn.
2
Pureer de aardappelen grof. Vermeng ze met de peterselie en een scheutje room. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
3
Bak de kalfslapjes aan in de boter. Kruid met peper en zout.
4
Verwarm 2 dl room in een pannetje. Brokkel er de kaas in en roer tot ze gesmolten is. Als je de saus nog pittiger wil, voeg je extra kaas toe.
Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met ricotta gevulde kiprolletjes met peterseliepuree
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout met peterseliepuree
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarbotfilet Noirmoutier Met Witbier En Peterseliepuree
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept