Zoek
Aardappelsalade met geitenkaas
4
25 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g krielaardappelen
150 g blauwe druiven
1 rol geitenkaas (150 g)
2 el witte wijnazijn
4 el zonnebloemolie
1 rode ui
basilicum (gesnipperd)
peper
zout
Bereiding
1
Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil. Snij ze in kwartjes.
2
Vermeng de zonnebloemolie met de wijnazijn. Kruid met peper en zout. Schep de dresseing door de lauwe aardappeltjes .
3
Pel de ui, snij hem in ringen. Spoel en droog de druiven. Snij de kaas in stukjes.
4
Verdeel aardappelen, druiven, ui en kaas over de borden. Werk af met basilicum.
Aardappelsalade met geitenkaas is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept