1 Vermeng de yoghurt, het citroensap, de geraspte citroenschil en cayennepeper en zout voor de dressing. Dek af en zet koel weg.
2 Maak de sperzieboontjes schoon. Blancheer ze 5 minuten in gezouten water met het takje bonenkruid. Laat ze schrikken in ijswater en uitlekken.
3 Schil de aardappelen, snij ze in blokjes. Kook ze 5 minuten in gezouten water. Giet af en laat een beetje afkoelen.
4 Spoel de selder, snij hem in boogjes. Pel de ui, snij hem in fijne partjes. Spoel de radijsjes, snij ze in plakjes.
5 Doe de olijfolie in een mengkom, samen met de wijnazijn, de groentebouillon, de honing en de mosterd. Bewerk 30 seconden met de staafmixer op de hoogste snelheid. Breng op smaak met suiker, peper en zout. Vermeng met de rauwe groenten.
6 Bak de aardappelblokjes goudbruin in de olijfolie. Verdeel groenten, aardappelen en geef de yoghurtdressing er apart bij.